SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järpens Idrottsförening
Fotboll

Match ikväll kl 20.00 på Norrmontage Arena
2024-05-14 12:53

Äntligen dags igen! Ikväll står Ås IF för motståndet.

Coach Andreas tankar inför match.

 

Omgång 2 mot Offerdal blev som dom flesta vet inställd, så det blir lite som en seriepremiär igen för oss när Ås väntar hemma på Norrmontage ikväll 20.00

 

Senaste matchen mot Tandsbyn var ett stort steg framåt för oss, stundtals såg det riktigt bra ut & chanser skapades i mängder.
Helt klart den bästa prestationen under min tid i föreningen & något att bygga vidare på.

Tyvärr vinner man inga fotbollsmatcher så länge man inte omvandlar målchanser till mål, något jag hoppas vi kan göra ikväll istället.


För motståndet ikväll står Ås som inlett seriespelet med en uddamålsförlust i premiären mot ÖFK & kryss senast mot Hede där man genom två mål i slutet av matchen fick med sig en poäng.
Ås mötte vi under försäsongen & jag måste säga att jag blev positivt överraskad av deras tydlighet i spelet.

 

Hemma på Norrmontage hoppas jag att vi återigen får bra stöd på läktaren & att vi fortsätter att vara ett organiserat lag som kontrollerar utgången av matcherna i den mån det går.
Läget i laget ser relativt bra ut, vi saknar 5-6 spelare men det är väl mer eller mindre normalläge i dom lägre serierna.

 

Solen skiner, förhoppningsvis kan även vårat spel göra det ikväll.


Varmt välkommen till Norrmontage arena 20.00

/ Andreas

 
Våra sponsorer