SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järpens Idrottsförening
Fotboll

Välkommen!

Järpens IF Hockeyskola består av tjejer och killar främst födda mellan 2016 och 2018 men även ibland äldre spelare som provar på hockey för första gången. Vi startade säsongen 22/23 en homogen tjejgrupp utöver vår vanliga mixgrupp.

Barnen får lära sig grunderna i ishockey under lekfulla former! Vår ambition är att visa barnen hur kul det är med ishockey genom träning och möjlighet att delta på träningsmatcher längre fram under säsongen.

 

Vi tränar på tisdagar med mixgruppen kl.17:30-18:30 samt med tjejgruppen på torsdagar kl..17:30-18:30. Tjejerna har faktiskt fördelen att de kan delta i träningspassen med både den homogena tjejgruppen och med den mixade gruppen!

Kolla och besvara alltid kallelser och hemsidan för aktuell info!!
Kallelser uppdateras löpande allt eftersom deltagare läggs in i systemet.

 

Järpens IF har låneutrustningar för de som önskar prova på ishockey men saknar egen utrustning. Vi har en del låneutrustning, men rekommenderar att ni tar med egna prylar om ni har möjlighet.

 

På den här sidan kan du följa allt som händer för Hockeyskolan under säsongen. Håll koll på "Kalendern" där alla aktiviteter läggs in så snart de är planerade.

 

Du får gärna kontakta ledarna om du funderar över något.

 

Tänk på att komma till ishallen i god tid innan träningen börjar! Gärna 30 min före träningen startar.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 13/02 10:22 
Hem, 14/11 15:32 
Hem, 05/10 15:42 
Hem, 20/08 12:01 
Hem, 22/05 18:25 
 
Våra sponsorer